Spoznaj moju cestu

 

Volám sa Zuzka a mojou vášňou, ktorú s tebou chcem na tejto stránke zdieľať, je zdravý životný štýl. 

Skupinové lekcie, ktoré som viedla na Slovensku a v Česku som vystriedala za virtuálne lekcie cez obrazovku. Presťahovala som sa do Švédska a nechcela som prísť o kontakt s tebou a zdieľanie radosti a energie pri cvičení. Vytvorila som Youtube kanál, vďaka ktorému som sa prepojila s obrovským množstvom žien. Snažím sa ti ukázať, že do cvičenia sa nemusíš nútiť. Naopak! Môže ťa baviť! 

 

Pozitívne spätné väzby ma motivovali posunúť cvičenie cez Youtube kanál o level vyššie. Tvorím pre teba online tréningové plány na doma, vďaka ktorým si cvičenie nie len zamiluješ, ale aj dosiahneš svojich vytúžených výsledkov.

Moja cesta za zdravším JA bola kľukatá.

Možno si sa aj TY snažila zahrnúť do svojho života zmenu a chcela dosiahnuť transformáciu, no samej sa ti to nedarilo. Verím, že cvičenie so mnou si zamiluješ a stane sa neoddeliteľnou súčasťou tvojho životného štýlu. Naše telo je predsa stvorené pre pohyb! Program Zacvič si so Suzy ti pomôže na tvojej ceste byť konzistentná a disciplinovaná. Budem tvojou podporou cez obrazovku a verím, že spoločne sa nám bude cvičiť ľahšie a ty dosiahneš svoje vytúžené výsledky tak ako sa to podarilo mne!

Nie len, že rada cvičím, ale aj veľmi rada JEM. Jedlo je láska. Jedlo je palivo. Každé jedlo sa dá pripraviť nutričnejšie výživnejšie, s dostatkom bielkovín. Pri cvičení dbám na to, aby môj príjem bielkovín bol dostatočný. Veľmi rada vymýšľam fit recepty a fit sladké koláčiky, ktoré si bez výčitiek môžem dopriať, pretože sú pripravené z nutrične výživných ingrediencií. Inšpiráciu na fit recepty nájdeš na mojom instagrame fit_with_suzy.